Vasalás

Hagyományos kézi vasalással dolgozunk, mellyel a leghatékonyabb módon simítjuk ki a ráncokat. Munkájukra igényes, gyakorlott vasalónőkkel dolgozunk, hogy ügyfeleink 100%-osan elégedettek legyenek, és az elvárt minőségnek megfeleljünk. Mindenféle ruhaneműt, ami vasalható, kivasalunk.

1. Gyűjtse össze vasalatlan ruháit.


2. Hívja fel bizalommal a 06-30/589-1346 telefonszámot. Munkatársunk felírja nevét, címét, és megkérdezi, Önnek melyik időpont felel meg a vasalatlan ruhák elvitelére.


3. Az előre egyeztetett időpontban futárunk megérkezik Önhöz, leméri ruháit és ad egy szelvényt, ami tartalmazza a ruhák darabszámát, súlyát és a fizetendő összeget. Gyűrött ruháit tiszta zsákban elszállítja, és megbeszélik a visszaszállítás időpontját.


4. Vasalónőink tiszta és füstmentes környezetben kivasalják ruháit, melyeket kívánsága szerint hajtogatunk vagy vállfára akasztunk.


5. Visszaszállítás előtt ellenőrizzük a vasalás minőségét, hogy Ön teljesen elégedett legyen, és máskor is szívesen vegye igénybe szolgáltatásunkat.


6. Frissen vasalt ruháit otthonába, vagy akár munkahelyére szállítjuk védőfóliával letakarva, műanyag ládában, vagy vállfán az előre megbeszélt időpontban.


7. Fizetésre csak ekkor kerül sor. Ha szolgáltatásunkkal elégedett, és máskor is szeretne több időt fordítani családjára, barátaira, vagy a munkájára, szívesen fogadjuk hívását!

Vasalunk inget, pólót, nadrágot, ágyneműt, terítőt, lakástextíliát, bármilyen női-, férfi ruhadarabot, gyermekruhát, háztartási textíliát.

Ha munkánkkal elégedett, ajánlja szolgáltatásunkat ismerőseinek is!